lørdag den 25. juni 2016

Nye omgivelser ..

Hvalpene trives og har det godt alle mand. De tager godt på i vægt og bliver hurtigt store.

De bliver mere og mere mobile og begyndte at kravle ud af deres bassin. Derfor besluttede vi, at give dem lidt mere plads i dag. Så vi har fjernet bassinet og lavet en hvalpegård så de har mere plads at boltre sig på. Det håber vi også letter renlighedstræningen da der er plads til flere aviser. Derudover får de mulighed for at bevæge sig mere og Saga har mere plads når hun er hos dem.

For hver dag der går udvikler de sig og bliver mere og mere bevidste om deres omgivelser. I går så vi dem logrer for første gang. I dag er de begyndt at lave små sjove badutspring da de har lyst til at bevæge sig hurtigere end de har lært sig endnu. De er bare så søde og sjove. De er også mere bevidste om hinanden. De leger lidt og hjælper også hinanden med rengøring efter et måltid :)

Hvis der sker noget nyt i kassen er de meget nysgerrige. Alt skal undersøges og smages på. Så de har haft en spændende dag i deres nye omgivelser.

De er meget sociale og søger os så snart vi nærmer os kassen. Når vi sidder hos dem vil de rigtig gerne hen og nusse og hygge med os. Det er så skønt.

Der er nye billeder i galleriet og her nedenfor får I en lille video fra i dag.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar