onsdag den 22. juni 2016

Hvalperegistrering i DKK ...

Så er hvalpene godt på vej inde i deres 3. leveuge og der sker en udvikling med dem hver eneste dag.

Når vækkeuret ringer ligger de og snorksover. Ligeså snart de fornemmer at vi står op og der er bevægelse i rummet vågner de op til dåd. De går rundt i kassen og giver lyd for at få opmærksomhed. Når man stikker hånden i kassen kommer de nysgerrigt hen og siger godmorgen :)

Det er også sjovt at se de oplever hinanden på en anden måde. I stedet for blot at bruge hinanden som hovedpuder og sovekammerater ser vi dem nu kigge på hinanden og rører ved hinanden med poterne.

Når de kommer ud af kassen og ligger ved Saga på gulvet bevæger de sig også nysgerrigt omkring. Et par stykker har taget turen ind i stuen. Så der er ved at være godt gang i dem.

De er alle blevet rigtig dygtige til at spise. Lige nu fodre vi dem enkeltvis men jeg er sikker på, at inden for et par dage kan de spise selv fra en tallerken på gulvet.

I weekenden begyndte de tydeligt at tisse selvstændigt uden mors hjælp. Vi så at de faktisk fra starten søgte for sig selv. Så nu har vi lagt aviser i den ene side af kassen og de er så dygtige til at bruge dem allerede til både stort og småt.

Jeg har registreret kuldet hos DKK men der går nok lige et par dage før de ses på hundeweb da DKK lige har haft lukket et par dage grundet kursus. Vi har fordelt navnene på køn og farve. Så må vi se hvem der bliver hvem efter hvalpetesten.

De sorte tæver kommer til at hedde India & Zulu
De gule tæver kommer til at hedde Alfa, Delta & Lima
De sorte hanner kommer til at hedde Bravo, Charlie, Echo, Mike, Oscar & Tango
Den gule han kommer til at hedde Romeo


Ingen kommentarer:

Send en kommentar