søndag den 24. juli 2016

Fotomodeller ...

Ja, man skal stå model til meget .. og nu har putterne leget fotomodeller to gange i streg. De synes det er en ret så kedelig leg. Men ikke alt i livet er fest og farver :)

I Fredags havde vi besøg af Pernille & Tommy fra Kennel Brown Hunt. De har opdrættet både Ronja, Zig Zag & Saga samt Navy der er jo er far til putterne. Så de var selvfølgelig spændt på at se de 12 fine Navy børn.

Heldigvis var de lige så tilfredse med hvalpene som vi er.

Pernille hjalp med at stille dem på bordet så vi kunne se hvordan de er skruet sammen. De er ikke så ringe endda som vi siger heroppe i Nordjylland :)

I kan se silhuet billeder i galleriet. TAK for hjælpen Pernille :)

Pernille´s seneste hvalp efter Ketchup (der jo er helsøster til Saga) fik lov til at hilse på de små. Jeg var meget stolt af at se det fine hundesprog de viste. De spurgte pænt om lov til at tage kontakt og da DuDer sagde ok var de ikke sene til at byde hende op til leg. De hyggede sig alle sammen. Dejligt !

I dag var Tonny og Marianne forbi. De tog deres kameraer med og jeg tror de fik taget nogle fine billeder af putterne. Det var lidt svært at tage dem i aktion. Dels fordi de er lyn hurtige .. SMIL og dels fordi at festen i dag blev holdt i skyggen under de store Rododendron i haven. Der blev løbet stærkt, kæmpet og gravet huller. Nøj hvor de hyggede sig. Da de gik omkuld kom de på bordet igen og Tonny tog nogle fine hoved billeder. De kommer i galleriet så snart de har været igennem Tonny´s kritiske øje :) TAK for hjælpen Tonny og Marianne :)

Hvalpene er nu flyttet fra forhaven og om i gården. Vi har besluttet at lade dem sove ude så vi kan begynde at få indhentet lidt nattesøvn. Gården kan låses af og de har mulighed for ly og læ hvis det regner. I nat var første nat i det fri og det gik rigtig fint.

Næste uge er der et travlt program for de små.

Mandag kommer SKAT og tester de sorte drenge.
Tirsdag kommer Anette og chipper dem alle.
Onsdag kører vi til dyrlæge.
Fredag kommer STH og tester de sorte drenge og de gule piger.

Ja - så er det week-end og afrejse for de fleste om Mandagen. Piv piv piv

Her kommer lige lidt videoer af de små banditter :)

 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar