torsdag den 21. juli 2016

6 uger gamle ...

Nu har putterne rundet de 6 uger og der er fuld gang i deres udvikling. De har fundet ud af, at der er nogle der er drenge og nogle der er piger :) De har også fundet ud af at de er jagthunde. Så der bliver trukket og rusket godt i legetøjet og de laver jagtspring og angreb. De er helt fantastiske at observerer :)

I Tirsdags var de på besøg hos Claus & Gitte i Åbybro. De har en dejlig skov på deres ejendom og der fik putterne lov til at give den fuld gas. De er alle nysgerrige og med på at få en på opleveren. Vi gik en lille tur ned i skoven hvor de legede og hyggede sig under buske og træer. Så fik de en drikke pause og en lille lur hvorefter vi gik retur igen. På græsplanen fik de krudtet det sidste gas af sig inden turen gik hjem igen. Køreturen derud foregik med masser af "snak". Men på vejen hjem faldt de hurtigt i søvn og endte med at få en god lur i bilen. Tak til Claus og Gitte for Jeres gæstfrihed :)

Onsdag var en rigtig varm dag for de små. Så da det blev aften aftalte vi med Fam. Larsen at mødes på stranden så de små kunne få en tur i vandet. Det synes de var mægtigt og alle mand var en tur i bølgen blå. De er lidt seje de der US Navy hvalpe.
Tak til hele familien Larsen for at hjælpe til med de små. Der er nok at se til med 12 hvalpe og mange strandgæster :)

Putterne har også fået nyt legetøj. De har fået en sansegynge som de er helt vilde med. Jeg troede de ville bruge den at sove på men nej, den skal da bruges til at lege på. De har også fået en bevægelig tunnel. Det er også lige sagen.

Vi har måtte lave en rampe til trappen. Hvalpene tror efterhånden de kan gå på månen så for at undgå diverse udspring fra trappen må de nu nøjes med en rampe så de kan passe lidt på sig selv.

Der er masser af billeder i galleriet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar